SlideShare – o platformă care utilizată eficient poate îmbunătăți campaniile de promovare pe LinkedIn

11 noiembrie 2014 Nici un comentariu

shutterstock_93818854Content marketing-ul a devenit noua unealtă de promovare destinată să atragă și să convertească potențialii utilizatori în utilizatori permanenți, mai ales pe rețelele de socializare. Generarea de conținut relevant audiențelor largi, a devenit un aspect imperios atât pentru companiile mari, cât și pentru cele mici.

Promovarea nu mai reprezintă doar transmiterea unei combinații armonioase de cuvinte care să vândă, înseamnă crearea de blog-uri, video-uri, prezentări, imagini și text care să reflecte interesele oamenilor.

Distribuirea de conținut relevant cu SlideShare?

Cu o comunitate de peste 70 milioane de utilizatori și achiziționat de LinkedIn în 2012, SlideShare este una dintre cele mai uitilizate platforme de creare și distribuire a deiverse tipuri de prezentări. Accesibil gratuit oricărui tip de utilizator, SlideShare înglobează prezentări cu subiecte care acoperă interese dintre cele mai variate.

Recent, SlideShare a încheiat un prteneriat cu Haiku Deck, aspect ce a permis integrarea instrumentelor creative ale acestei companii pe SlideShare pentru a ajuta utilizatorii să creeze și să distribuie mult mai eficient informații.

Cum beneficiază companiile de parteneriatul SlideShare – Haiku Deck?shutterstock_105421976

Haiku Deck țintește către oamenii de business care doresc să creeze prezentări mult mai profesioniste decât cele realizate cu ajutorul binecunoscutului Power Point, în timp ce SlideShare se concentrează pe distribuirea și acoperirea unei arii largi de subiecte.

Astfel, alianța celor două, permite companiilor să relaționeze mai eficient cu utilizatorii lor prin prezentări creative, relevante și chiar promoționale pentru creșterea notorietății.

Utilizat eficient, SlideShare poate fi avantajos pentru campaniile de promovare LinkedIn

Printre beneficiile promovării prin intermediul SlideShare se numără o diversitate de fonturi, imagini de fundal, layout-uri, imagini de înaltă calitate și tipuri de slide-uri puse la dispoziție de Haiku Deck și adăugate celor deja existente pe SlideShare. De asemenea, prezentările create pot fi distribuite pe cele mai cunoscute rețele de socializare și pe toate tipurile de device-uri, inclusiv pe Android și iOS.

Din perspectiva promovării, SlideShare, este un mediu prielnic de obținere și împartășire de conținut relevant privind un anumit business, produs sau serviciu, dar și de relaționare și atragere a milioane de utilizatori. Totodată, poate constitui un aspect favorabil pentru campaniile de promovare stabilite pe LinkedIn.

Autor: Alina Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *