Profilele Premium LinkedIn similare cu cele de pe Facebook

16 octombrie 2014 Nici un comentariu

png_base64fc7ee1cf0b9b6ae

Rețeaua socială LinkedIn aduce noi schimbări profilurilor membrilor premium urmărind să determine tot mai mulți utilizatori să aleagă să se înscrie pentru serviciile premium. Începând cu 28 august membrii premium beneficiază de un design mai atrăgător, cu imagini de profil mai mari, caracteristici adiționale pentru a fi mai ușor de localizat și informații detaliate despre oamenii care le urmăresc profilul.

Noile schimbări introduse de LinkedIn fac profilurile premium similare, ca design, cu cele de pe Facebook. Aparent, există o nouă tendință a rețelelor de socializare de a schimba design-ul profilurilor utilizatorilor săi, introducând mai mult conținut vizual și mai puțin textual.

Reprezentanții LinkedIn neagă asemănările cu profilurile de Facebook, afirmând că aceste schimbări reprezintă doar o modalitate prin care utilizatorii premium se pot evidenția în rezultatele căutărilor și pentru a crea o interacțiune mai personală.

Schimbările introduse de LinkedIn fac parte dintr-o strategie mai extinsă a companiei, aspect demonstrat și Blabla_Linkedin
de îmbunătățirile precedente aduse news feed-ului sau accesul la profilurile anumitor membri și companii. Totodată, membrii premium au posibilitatea de a-și optimiza profilul utilizând Keywords sugerate, pentru a se evidenția în rezultatele căutărilor și pentru a permite membrilor care nu sunt conectați la profilul lor să îi poată contacta.

Pentru membrii care încă nu dețin un profil premium, LinkedIn a introdus serviciul Premium Spotlight la prețul de 9,99$/lună. Acest serviciu vizează atragerea a cât mai mulți utilizatori spre segmentul de servicii plătite al companiei. Utilizatorii care nu dețin un profil premium, vor beneficia, de asemenea, de o schimbare a profilului LinkedIn, având posibilitatea de a utiliza imagini de fundal mai mari.

Autor: Alina Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *